AK Parti'den Nilüfer Hatun Derneğine ziyaret

AK Parti

AK Parti Bandırma Kadın Kolları Başkanı Asiye Bilgin ve yönetim kurulu üyeleri ilçede kurulu bulunan Nilüfer Hatun Derneğini ziyaret etti.





AK Parti Bandırma Kadın Kolları Başkanı Asiye Bilgin ve yönetim kurulu üyeleri ilçede kurulu bulunan Nilüfer Hatun Derneğini ziyaret etti.


Derneklerinin ismini Orhan Gazinin eşi Nilüfer Hatun'dan aldığını dile getiren Dernek Başkanı Merve Öztürk, derneklerinin kuruluş amacının kadınların sosyal hayatın içinde olmalarını sağlamak ve eğitim faaliyetlerine katkıda bulunmak olduğunu söyledi.

Öztürk, tarihte, Türk kadınının kurtuluş savaşımız başta olmak üzere milli mücadelelerimizde omuz omuza çalışmış olmasına rağmen, bu gün ekonomik ve sosyal hayatta yeteri kadar aktif olamadığını dile getirdi.

Dernek binalarını geçtiğimiz günlerde düzenlenen bir törenle açtıklarını anımsatan Öztürk, Düzenlediğimiz haftalık toplantılarla kadınların sorunları ve ihtiyaçlarını tespit ediyor ve bunların çözümü konusunda üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz” dedi.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Asiye Bilgin ise konuşmasında bayanların sosyal,ekonomik ve kültürel hayatın için aktif rol almalarının sevindirici olduğunu,bu konuda ilçe teşkilatı olarak dernek yöneticilerine gereken desteği vermeye hazır olduklarını sözlerine ekledi.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı